Currently browsing category

Мода

Спортни и маркови

Юношески анцузи от топ световни марки на половин цена през лятото

Спортните юношески анцузи са неизменна част от младежкия гардероб – за активен спорт, за училище или за почивка, юношеският анцуг отговаря на високите изисквания за качество на детско облекло и актуалната модна линия за възрастни. Тази нелека за обличане възрастова група често затруднява родителите си и предпочита самостоятелния избор на дрехи и обувки. Вече надхвърляйки ръста на дете, отдавна възприели се като възрастни, но още зависими от родителската опека, младежите и девойките се мъчат всячески да изградят своя индивидуалност в този период. В това много можете да им помогнете, като им предложите заедно да изберете необходимите им вещи от специализиран e-shop за маркови спортни стоки.

Любопитни, ефектни и очароващи са детските led обувки и тази година

Малчуганите харесват всичко блестящо и лъскаво. И през тази година много от удобните led маратонки, дрешки и аксесоари се превръщат и в уникална играчка, блестящ тоалет за рожден ден или празник или… знак за внимание към някои шофьори на улицата.

detski led maratonki Детски led маратонки

Осигурявайки на детето си най-доброто, помислете и за забавната мода да се включват нови светлинни технологии в обувките, дрешките, украсите или апликациите на вашето дете. През 2017-та ще има много злато, сребро, диамантени отблясъци и безброй звезди в ежедневния удобен стил. Няма нищо лошо детските настроения, радост и смях да искрят и в тоалета на вашето дете от детската ясла до подрастващ тийнейджър.

Весели светещи led обувчици с вид на анимационни герои

Блясъкът на дрехи втора ръка онлайн

Знаете ли, че пайетите по дамски дрехи са символ на смелост, изразяване на индивидуалност и прикритие за нощта. В последните няколко сезона те станаха част от дамския гардероб и се вписват в топ тенденциите на ежедневния стил.

Много от водещите дизайнери щедро „посипват“ с тях всякакви облекла и аксесоари. Ако и вие искате да ги притежавате по своите поли, сака, рокли, топове, клинове, гащеризони, обувки, то изберете от дрехи втора ръка онлайн.

Съществуват много митове и истини около позволените и непозволени комбинации. За да изясним някои от тях, нека предложим някои конкретни насоки:

Единственото желязно правило в избора на дрехи с пайети е, че трябва да се спазва баланс.

Поли – за мини полата с пайети е известно, че трябва да се внимава къде ще бъде обличана. Такава може да е идеална за дискотека, вечерно парти и дори разходка, но в офис средата е напълно забранена. Съчетайте я с изчистена тениска или фина блуза с дълъг ръкав и изчистени равни обувки.

Сака – отрупани с пайети, те могат да са част от елегантния ви стил. Комбинирайте ги с изчистен топ, пола, панталон или рокля. За непретенциозното облекло може да вмъкнете джинси и тениска или свободно падаща туника.

Рокли – ежедневната рокля с пайети трябва да е с дължина най-много до средата на прасеца. В случай, че е до глезена е подходяща за вечерна. В допълнение може да сложите тънък колан.shopping-606993_960_720

Гащеризони – това е една от препоръките на стилистите в модата. Стига обаче гащеризонът да е къс. Такъв модел смело може да добавите в непретенциозния стил на деня. Може да е с презрамки, къс ръкав или без ръкав. Обувките трябва да са равни. Позволени са сандали, мокасини, пантофи.