Currently browsing category

Полезно

Мебели и обзавеждане в дома – необходимост и функционалност с история

Като се замислим не минава и ден, в който да не използваме маса и стол. Ето, защо е важно да им обърнем подобаващо внимание. Такива винаги могат да се добавят в съществуващия вече интериор, създавайки конкретна необходимост. Ако се вгледате добре в настоящите ви маса и столове и сметнете, че са вече стари, то добре е да потърсите фирма, която чисти и извозва от стари мебели. Вгледайте се добре в детайлите – форми и големини. Превърнете интериора на вашия дом в зрително удоволствие и жизнен комфорт. Ето още някои съвети и насоки, които могат да са ви полезни:furniture-964584_960_720

Колкото повече площ позволява помещението, толкова по-масивна може да е масата. При проектиране на трапезарията е необходимо да се вземат предвид размерите и да се остави достатъчно място за движение, местене и придвижване.

Столовете трябва да са предвидени с отстояване от около 90 см.  до най-близко стоящата стена. По този начин се осигурява нужното преминаване. След като размерите са съобразени е добре да се помисли и за ежедневните и официални моменти в дома.

Какво значат сватбената благодарност и сватбените подаръци

Ласките, красотата и подаръците са нещата, които навяват спомени от вашата приказна сватба. Тъй като вашата сватба остава само спомен, който гостите ще съхранят и който да напомни за Вашия специален ден, защо не увековечите това с още едно по-специално нещо – сватбена благодарност и подарък за всеки гост.

На сватбата вие може да продължите тона за една красива, стилна и уникална сватба. Такава може да благоприятства всеки, като израз за едно: „благодаря“ за това, че вие или гостите ви сте част от такъв важен момент в живота. Също така, имате възможност да избирате измежду много персонализирани подаръци, които правят перфектният дар за булка, младоженец или двойката като едно цяло.1-1203879082HMCp

Избирайки подарък за сватбения ден може да се спрете на фото книга, каквато би се харесала на много и различни вкусове, стилове и дори бюджети. Като най-хубаво в сватбените услуги и подаръци е, че можете да ги персонализирате по начинът, по който искате. Така че не се колебайте да промените цветовата схема на някои модни акрилни поставки или снимки, за да се направят красиви аксесоари за спомен, като например чаша за кафе. Без значение, какво смятате да дадете за спомен, то сигурност ще харесат тези подаръци, защото тяхната сантиментална стойност ще напомнят за вашия личен стил и ще са неподвластни на времето, оригинални и впечатляващи.