Currently browsing category

Красота

Средства за изтъняла коса

Косопадът е феномен, който засяга мъжете повече от жените, но когато говорим за изтъняване, жените са най-засегнати. Изтъняването няма нищо общо с …

Лосионът за тяло – безценната грижа за кожата

Замърсеният градски въздух често създава чувството за суха и напрегната кожа. В следствие на стреса и вредните емисии във въздуха кожата започва да старее, като 90% от първите признаци на стареене се дължат на отделянето на свободни радикали. За да забавят тези процеси, козметичните компании създават различни видове лосиони за тяло, в зависимост от потребностите.

Лосионът за тяло – съставки

Като консистенция, лосионите могат да бъдат кремообразни и гелообразни. Голямото количество пречистена вода, прави лосиона за тяло с по-лека текстура. Така се усвояват по-лесно ценни натурални съставки. Тъй като нуждите на кожата при всеки са индивидуални и лосионите за тяло са произведени във всякакви вариации.

Топ био шампоани красят виртуалните щандове на Natural Care BG

Ако имате косопад

Image of shampoo lavenderМъчи ви косопад или общо влошено състояние на косата? Страдате от чувствителен скалп, придружен със сърбеж? А може би, просто искате да направите нещо повече за косата си, без да я увреждате с агресивни продукти, като заложите на средства за бърз растеж,  против пърхот или насочени към постигане на максимален блясък и минимален цъфтеж на краищата? Защо не пробвате с био шампоан? Гарантираме ви, че ще останете приятно изненадани от действието му – минимално агресивно и максимално ефикасно. А освен това, ще спасите околната среда от вредното и негативно влияние на синтетични продукти, каквито са повечето стандартни шампоани, съдържащи парабени, сулфати и какво ли още не? И, да, напълно възможно е даже и да спестите някой лев, защото точно в този момент топ био шампоани красят виртуалните щандове на Natural Care BG, а магазинът обещава до 50% намаления на голяма част от продуктите си в своя онлайн магазин.

Световни марки на едно място

Naturalcare.bg е място, където най-добрите световни марки за био козметика се срещат, Image of balsamи ефикасните био шампоани са изключително важна част от тези продукти. Онлайн магазинът разполага с огромен потенциал да се превърне във ваш главен помощник в мисията да направите косата си по-здрава, лъскава и красива, без да й оказвате каквото и да е вредно влияние от химикали и алкохолни съединения. А те, между другото, са основните съставки на голяма част от шампоаните, които ползвате в момента, и макар и да не го подозирате, тези съставки вместо да подобряват състоянието на вашата коса, я влошават.

Епилаторът – помощник на всяка съвременна жена

Летните месеци, а все повече и през зимата, въпросите свързани с окосмяването вълнуват не само жените, но и мъжете. Безупречният вид изисква грижа, а тя ни съпътства и по време на ваканцията. Не забравяйте да сложите в багажа с куфарите и така любимия епилатор.

В много от случаите техниката, с която правим обезкосмяването е електрическа и дори това да не представлява проблем винаги трябва да сме застраховани за екстремни ситуации. Такива могат да се окажат въпросите свързани с включването му в електрическата мрежа.

5 хитринки, за да сте винаги в отлична форма

Съществуват много лесни правила, които могат да ви помогнат да сте винаги във форма и всеки ден, да дарявате с любов хората, които обичате. По този начин и вие самите ще се чувствате щастливи. В началото може задачата да ви се стори трудна, но с времето да се превърне в част от ежедневието:Fitball_Group_Fitness_Class

За тонус – за да станете лесно сутрин от леглото направете масаж на главата. За целта разтритите енергично скалпа на главата. Точковият масаж помага за отпускане и може да се прилага вечер преди лягане. Зоните са – между веждите, между брадичката и устните, около нослето, зад тила и в слепоочията. Ако работата ви е предимно на компютър не забравяйте да правите раздвижване на очите сутрин или вечер. Такова трябва да става с няколко кръгови въртеливи движения, премигвания или близко и далечно вглеждане за 5 минути и на всеки 30-40 минути работа пред монитор.