Епилаторът – помощник на всяка съвременна жена

Летните месеци, а все повече и през зимата, въпросите свързани с окосмяването вълнуват не само жените, но и мъжете. Безупречният вид изисква грижа, а тя ни съпътства и по време на ваканцията. Не забравяйте да сложите в багажа с куфарите и така любимия епилатор.

В много от случаите техниката, с която правим обезкосмяването е електрическа и дори това да не представлява проблем винаги трябва да сме застраховани за екстремни ситуации. Такива могат да се окажат въпросите свързани с включването му в електрическата мрежа.

Удобство и сигурност

За повече удобство и сигурност, специалистите по козметична техника препоръчват да имаме със себе си и без кабелен вариант на епилатор. Такива модели вече има много на пазара за козметична техника. Тези устройства ще направят ограниченията нищожни, а самите акумулаторни батерии им дават компактност и практичност, от които всеки се нуждае. Това обаче съвсем не е всичко. Някои модели епилатори имат сменяеми бръснещи глави, които осигуряват гладкост на кожата и нежност на крака, ръце гърди, деликатни зони.

Съвременните моделите епилатори имат дискови системи, които могат да улавят и най-малките косъмчета, да отстраняват мъртвите клетки от кожата и да предотвратяват появата на подкожни косъмчета. В допълнителен плюс някои козметични техники имат и четки за почистване, с които се постига безукорна хигиена.

Вече не е нужно да смятате за проблем обезкосмяването и отстраняването на досадните косми. Епилаторът е пръв помощник за всяка съвременна жена, а вече и за силната половина на човечеството.

От блога на моята приятелка: Kozmetika-online.net