Любопитни, ефектни и очароващи са детските led обувки и тази година

Малчуганите харесват всичко блестящо и лъскаво. През тази година много от удобните светещи led маратонки, дрешки и аксесоари се превръщат и в уникална играчка, блестящ тоалет за рожден ден или празник или… знак за внимание към някои шофьори на улицата.

detski led maratonki
Детски led маратонки

Осигурявайки на детето си най-доброто, помислете и за забавната мода да се включват нови светлинни технологии в обувките, дрешките, украсите или апликациите на вашето дете. През 2017-та ще има много злато, сребро, диамантени отблясъци и безброй звезди в ежедневния удобен стил. Няма нищо лошо детските настроения, радост и смях да искрят и в тоалета на вашето дете от детската ясла до подрастващ тийнейджър.

Весели светещи led обувчици с вид на анимационни герои

На пазара за спортни стоки сега можете да откриете весели светещи led обувчици с вид на анимационни герои за вашето прохождащо бебе. Те са съобразени с удобството и правилната стойка на крачето, а освен това ще служат за забавна играчка, когато е в количката. За малко поотрасналите дечица се намират превъзходни led спортни обувки с ролери и допълнителна лента за закопчаване. Детските led маратонки са изработени с отлично качество в син, розов, черно-червен цвят. Детето може да ги обува и всеки ден през пролетта, лятото и есента. Ролерите могат да се прибират, а обувките ще продължават да светят в 4 цвята: син, зелен, лилав и бял. Светлинната система работи с 2 плоски литиеви батерии и е безопасна и водоустойчива.

Освен другите предимства, модните светещи led маратонки или led аксесоари на вашето дете го правят ясно различимо в парка и на улицата за околните минувачи и шофьори. А забавлението му да сменя светлинките с едно почукване с петичка ще бъде източник на непрекъснато удоволствие.

Напоследък все повече се използват светещи връзки за обувки в различни цветове, или фосфоресциращи спортни обувки, които също са съобразени и напълно безопасни за децата.

Интересен подарък

снимка на детски лед обувки
Детски лед обувки

За празници и детски купони са интересен подарък светодиодните led очила. Те са без стъкла, просто ефектен и безопасен аксесоар за радост на малчуганите. Малките дами може да разчитат на уникални led-поли, с различна дължина, особено ефектни при танците. Мини моделът напомня дизайна на балетна пачка и може да се добави към всяко облекло или клин, а led светлините в поличката са безопасни при употреба, издържат дълго, а дрешката се употребява многократно.

Особено привлекателни за подрастващите тийнейджъри, фокусирани към това да бъдат забелязани, различни и неотразими, са модните тенденции, които предоставят широка гама от led обувки. Последният писък на модата в тях за тази година ще бъдат звездите. Обувките, обсипани със звезди, в блестящи и крещящи цветове, се вписват чудесно в емоционалната еуфория при подрастващите. Променливите цветове и ритъм съответстват на техните непостоянни настроения. Характерни за купонджийските облекла в дискотеката са уникални аксесоари като светодиодни нишки за украса на прическата, гривни и бижута, светодиодни очила, ръкавици, бомбета и вратовръзки, с вградено безопасно захранване и много светлинни ефекти.

Светещи led маратонки

Защо пък и родителите да не си позволят радостта от пъстроцветието на звездната светлинна мода през тази година. Светещи led маратонки, качествени и удобни за всеки ден ще намерят както жените, така и мъжете. Кожени дишащи модели, високи за зимата и стандартни за лятото, с подходяща за спорт и работа подметка, и с уникалното свойство да светят по желание. Опитайте и се убедете колко весело, леко и удобно ще се прибирате в ранните вечери и мрачните дни с led обувки, които осветяват пътя ви.