Часовници Q&Q за уважаващи себе си дами

 

 

Дамският часовник

Снимка на часовник-qq-atractive-157Когато споменем думите „часовник за дама“, фантазията ни може да  се развихри по отношение на форми, марки, цветове, украса… Дамите са онази част от световните потребители, които имат късмета да се радват на безгранична свобода, що се отнася до визия на аксесоарите, в това число и часовник. В ролята си на жена, дали изпитваме затруднения при избор? Със сигурност, не е така лесно. Жените често са обвинявани, че се „хвърлят“ на скъпи неща, без оглед на цената. Разбира се, на това може да се възрази. Особено в рационалните времена, в които живеем, това никак не е вярно. „Нежният“ пол работи не по-малко от „силния“, при това неотхвърлил и „традиционните“ си задължения на домакиня и майка. В този смисъл, реалното предназначение на часовника остава на първо място, а когато трябва да блеснем на място, което не посещаваме всеки ден, тогава нашият часовник може да изглежда като прелестно бижу.

Марката Q&Q

Часовниците от марката Q&Q предлагат серии за всеки вкус. Тези творения на компанията Citizen са плод на абсолютен професионализъм и познаване на женската душевност и предпочитания. Това, което прави дамските часовници Q&Q предпочитани, е леснодостъпната цена. Практичните жени знаят как би се отразило на семейния бюджет едно солидно изразходване на средства за скъп часовник, който ще върши същата работа, както и този на по-ниска цена. Q&Q е марка за трезвомислещите, уважаващи себе си дами, стилни и очарователни.

С часовник на Q&Q вие отново ще бъдете атрактивна и ще излъчвате класа, но няма да ви тежи на съвестта, че сте дали много пари за него. Например, самото име на една от линиите на дамските часовници Q&Q е “ATTRACTIVE”  и това наименование не е избрано просто така, защото именно привлекателност е резултатът, който постигате с такова украшение на китката си. Качеството на функциите е гарантирано от японския механизъм, вложен в производството на часовници Q&Q.

Разбира се, вкусовете са различни, професиите също налагат своите си стандарти, затова Q&Q предоставя и по-семпли видове, с не толкова претенциозни каишки; както и авангардни, нестандартни по форма, с включени допълнителни функции.

Очаквания

Снимка на часовник-qq-atractive-166За да бъде оценен по достойнство един дамски часовник от марката Q&Q, трябва да се отървете от предразсъдъците си, защото:

  • ще срещнете уникални форми и комбинации от материали и цветове, които ще ви изненадат със зашеметяваща красота;
  • ще се убедите, че високото качество не е равносилно на висока цена; основният мотив на производителите на Q&Q е, че трябва всеки да има възможността да притежава качество, без да се разорява финансово; тази стратегия на часовниците Q&Q им носи ежегодни продажби по света, на рекордни нива;
  • устойчивостта и перфектната работа на часовника съперничат с пълна сила на най-скъпите марки.

Не забравяйте, че мъжете ще обърнат внимание на жена, която не е готова да пръсне „луди“ пари за часовник, колкото и да е луксозна марката.

Тук е мястото да отбележим, че името Q&Q е достатъчно престижно, като основният коз е достъпната цена. С избора си на дамски часовник Q&Q вие демонстрирате уважение както към себе си, така и към парите си, а това говори само положително за вашата личност.